søndag, august 07, 2022

topppic

noralliansen530 bilde fra stein

 

NorAlliansen er organisasjonen for skandinaver bosatt i utlandet.

NorAlliansen har en rekke områder som organisasjonen vil fokusere på. Blant de sakene som NorAlliansen vil arbeide med fra starten er skatt og skattesaker. Selvsagt vil da ”kildeskatten” være en av sakene her, men vi vil også å få Norge til å respektere inngåtte skatteavtaler.

Les mer

Søk

fredag, 11 januar 2013 20:05

Lenker

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Her legger i ut ut lenker til andre organisasjoner og websider som yter tjenester eller kan være av interesse for våre besøkende, samt viktige domsavgjørelser fra Høyesterett og redegjørelser fra departementene som vil være interessante/nyttige for våre lesere. Det vil også bli opprettet en egen kategori lenker som viser til norsk skattelovgivning overfor utenlandsbosatte, og hvordan den blir praktisert.

Først har vi en del linker til organisasjoner med til dels samme målsetting som NorAlliansen, eller som kan ha interesse for utenlandsboende generelt:

Landsforeningen Rettferdighet for de Eldre

RettsNorge, En nettavis som retter et kritisk blikk på norske myndigheters tolkning av Norske Lover

Khon Norway

FinnSpania

International Living

Seniorsaken

www.kyprosferie.net

Emigrant1

Baan Sabaijai, Thailand (Baan Sabaijai er et godkjent norsk helsesenter, beliggende i That Phanom, nord i Thailand ved grensen til Laos. Dette er det eneste helsesenteret i området som er godkjent for refusjon fra Norge i forbindelse med fysioterapi. Vi er det eldste skandinaviske ferie og rehabiliteringshjem i Thailand og har eksistert i over ti år. Vi kan tilby alle slags behandling i våre moderne fasiliteter. In-house fysioterapaut som er godkjent av norske NAV. Vi har en stor flåte av biler som kan ta rullestoler. Vi har et dyktig og godt utdannet thai personell som er glad i jobben sin og har arbeidet hos oss i alle disse årene).

Skattespørsmål og andre aktuelle emner:

Skriftlig spørsmål fra Gjermund Hagesæter (FrP) til finansministeren 2009

Skatteetaten

Finansdepartementet: Enklare reglar om handsaming av skatteklager

Skatteetatens info. om skattekort og kildeskatt 2013

Skatteetatens info. om selvangivelsen for utenlansbosatte  Lykke til om du forstår noe !

Om Norges Grunnlov

Opplysninger fra NAV om etterlevendepensjon

Jeanines Blogg. Vi anbefaler at denne bloggen, som stadig oppdateres, blir lest ofte. Den gir et godt innblikk i byråkratenes saksbehandling.


Lest 13124 ganger